Coaching

Temperamentvolle kinderen opvoeden is niet altijd even makkelijk. Ze hebben veel van jou als ouder nodig om lekker in hun vel te zitten, maar soms is het lastig inschatten wát ze precies nodig hebben. Soms weet je het wel maar lukt het gewoon niet omdat je moe bent of wordt overmand door de emoties die je kind bij je oproept.

Lukt het je vaak niet meer om rustig te reageren? Is er veel strijd thuis? Heb je het gevoel dat het anders kan maar weet je niet hoe? Om je hierbij te helpen bied ik in Eindhoven opvoedcoaching aan. Woon je verder weg dan behoort een skypeconsult tot de mogelijkheden.

Wat zeggen andere ouders:

Na een jarenlange zoektocht kwamen we bij Eva uit. We wilden dat we haar eerder hadden ontmoet. Al direct na de eerste afspraak merkten we dat er minder strijd was en meer plezier. We zijn er nog lang niet maar zien wel iedere dag vooruitgang. We hebben weer alle vertrouwen in ons kind en in onszelf.

Voor we bij Eva kwamen dachten we dat er iets ‘mis’ was met ons kind. We stonden op het punt om hem te laten onderzoeken. Bij toeval ontdekten we het boek Temperamentvolle kinderen. Er viel zoveel op zijn plek. Omdat we het in de praktijk brengen nog erg lastig vonden, schakelden we Eva’s hulp in. We vonden het erg fijn dat de coaching zo ontzettend praktisch en down-to-earth was. We hebben afgezien van het hele onderzoekstraject omdat het nu heel goed gaat met onze zoon. 

De sfeer thuis is heel erg verbeterd sinds Eva ons coacht. Mijn man en ik hadden beiden het boek gelezen en ik had ook de workshop gevolgd, maar door samen een aantal coaching gesprekken te doen zijn we veel meer op één lijn gekomen. Waar we eerst elkaar best wel eens dingen verweten als het over de opvoeding van onze twee temperamentvolle kinderen gaat, zijn we nu echt een team geworden.

Eva’s coaching heeft mij niet alleen als ouder, maar ook als mens veranderd. Het contact met mijn dochter verloopt veel soepeler, er is meer harmonie thuis maar ook innerlijk ervaar ik veel meer rust. Soms was het best confronterend, maar daardoor ben ik wel echt gegroeid.

 

Vorm Kosten
Coaching 85 euro per uur
Coaching bij jou thuis 170 euro per twee uur
Skypeconsult 40 euro per half uur